Fördelar med Zomna

Det finns flera olika återförsäljare på marknaden som erbjuder precis det som företaget vi rekommenderar gör. Så varför ska du egentligen välja Zomna framför de konkurrenter som också kan erbjuda dig bäddmadrasser av hög kvalitet?

Först och främst så kan du hos Zomna hitta bäddmadrasser som bara kostar hälften så mycket om man jämför med deras konkurrenter. Tack vare att de har försökt ta bort så många mellanhänder som möjligt så har det varit möjligt för dem att pressa ner priserna samtidigt som de inte har behövt kompromissa när det gäller kvalitet.

Den höga kvalitén på madrasserna som Zomna säljer är också en anledning till att du ska välja denna återförsäljare. Zomna tillverkar till exempel sina bäddmadrasser helt individuellt och det formgjutna viskoelastiska skummet har direkt de rätta måtten. Nästan alla Zomnas konkurrenter skär ut skummet till deras madrasser ifrån större block vilket gör att vissa bra egenskaper försvinner, men detta behöver du alltså inte oroa dig för om du väljer en bäddmadrass ifrån Zomna. Förutom att Zomna tillverkar madrasser av hög kvalitet så tillverkar de också sina bäddmadrasser helt utan kemiska lösningsmedel. Istället så använder sig Zomna utav en tillverkningsprocess som är 100 % vattenbaserad, vilket betyder att processen är bra för miljön och bra för dig som kund.

Om du bestämmer dig för att handla din bäddmadrass av Zomna så kan du alltid räkna med att du får en bäddmadrass som har ett överdrag med PCM teknologi. Tillsammans med denna teknologi, som hjälper dig att få och behålla en behaglig kroppstemperatur under hela natten, och de ventilerande luftkanalerna som också finns i bäddmadrasserna så kommer du att få en väldigt behaglig sömn. Med Zomnas madrasser så kommer du känna hur bäddmadrassen verkligen anpassar sig till din kropp och därför så kommer också alla dina tryckpunkter att neutraliseras. Detta kanske inte låter särskilt viktigt men när dina tryckpunkter neutraliseras så kommer du att märka hur dina leder och muskler slappnar av och du kommer också att få en bättre blodcirkulation under natten.

En stor fördel med att välja en tryckavlastande madrass från Zomna är det faktum att du kommer att ha både en nöjd kund garanti under 30 dagar och en fabriksgaranti som gäller under inte mindre än tio år. Du kan läsa mer om Zomnas fabriksgaranti och nöjd kund garanti på vår hemsida under fliken Garantier.