Garantier

När du väl har bestämt dig för att faktiskt handla hos Zomna så kan du vara säker på att du kommer kunna ta del utav flera olika attraktiva garantier. Om du bestämmer dig för att köpa din nya bäddmadrass via vår hemsida hos Zomna så har du ett perfekt skydd om du mot förmodan inte skulle bli nöjd med ditt köp. Skulle du vara missnöjd med ditt nya köp så kan du alltid utnyttja Zomnas nöjd kund garanti.

Om du handlar hos Zomna så har du alltid en nöjd kund garanti under 30 dagar. Detta betyder att om du till exempel inte skulle bli nöjd med din bäddmadrass eller märker att den faktiskt inte passar din säng så kan du alltid skicka tillbaka din vara inom 30 dagar. Om du skickar tillbaka din bäddmadrass, kudde eller madrasskydd så kan du få alla dina pengar tillbaka och därför så tar du egentligen aldrig en risk när du handlar hos Zomna eftersom du alltid kan räkna med att du har en garanti där du kan få alla dina pengar tillbaka.

Men om du bestämmer dig för att Zomna är rätt plats för dig att handla din nya bäddmadrass så kan du alltid lita på att du faktiskt har möjligheten att få ersättning för eventuella fabriksfel under inte mindre än tio år efter ditt köp. När du handlar hos Zomna så har du därför ett skydd emot eventuella fabriksfel där bland annat allting som kan uppfattas som ett fel i materialets fysikaliska egenskaper räknas. Men att mjukheten eller hårdheten förändras i en bäddmadrass betyder inte att du kan få ut en ersättning. Men om du till exempel får en synlig förändring i skummet på din bäddmadrass, att skummet kanske får en tydlig insjunkning efter några år, så kan du få ut en helt ny bäddmadrass på denna garanti.