Kuddar

Hos Zomna så kan du såklart hitta mer än kombi-, bädd- och resemadrasser. Hos denna nätbutik så kan du självklart också hitta kuddar, som precis som deras bäddmadrasser, är utvecklade för att hjälpa dig som lider av nackproblem. Men dessa kuddar kommer också att vara perfekta för dig som verkligen vill sova bekvämt med en kudde som anpassar sig till formen av din nacke.

Om du väljer att köpa en ny kudde via vår hemsida så kan du till exempel välja att klicka hem Kudde Classic. Denna anatomiska utformade kudde får du faktiskt på köpet när du beställer hem de flesta bäddmadrasser. Men om du inte behöver en bäddmadrass utan bara en ny kudde så behöver du fortfarande inte oroa dig för priset. Via vår hemsida så betalar du bara 449 kronor för Kudde Classic som gör det möjligt för dina muskler i din nacke och skuldror att helt och hållet slappna av medan du sover eller vilar. Dessa kuddar är tillverkade av samma viskoelastiska material som bäddmadrasserna. Tack vara detta material så har tester visat att snarkningar kan minska eller helt upphöra om du använder en av dessa kuddar.

Du kan vill lyxa till det lite extra när du ska köpa hem en ny kudde och då kan du alltid välja att klicka hem Kudde Luxury Neck. Denna kudde kommer att ge dig ett perfekt nackstöd oberoende av om du sover på rygg, mage eller sidan. För Kudde Luxury Neck så betalar du bara 549 kronor.

Men det är kanske inte du själv som behöver en ny kudde. Kanske så är det någon i din familj, en vän eller partner som verkligen behöver en ny kudde och i så fall så har vi den perfekta presenten. Via vår hemsida så kan du köpa ett kuddpaket där du får inte mindre än tre kuddar för ynka 595 kronor. I detta kuddpaket så får du en Kudde Classic, en nack- och resekudde som omsluter din nacke och ger perfekt stöd under resor. Du får också en så kallad Universalkudde som du kan använda till det mesta och som är väldigt smidig att ta med sig. Om du tycker att detta erbjudande låter bra så är det lika bra att slå till eftersom de nu erbjuder dig en 20 % rabatt på detta kuddpaket.