Om Zomna

När du ska bestämma dig för vilken återförsäljare som är bäst att använda sig av när du ska köpa din nya ergonomiska kudde eller tryckavlastande madrass så är det inte alltid så enkelt att hitta rätt. Men om du bestämmer dig för att ta hjälp av vår hemsida och klicka hem din nya bäddmadrass från nätbutiken Zomna så är chansen väldigt stor att du kommer bli nöjd.

Zomna är ett företag som ägs utav Henor AB, ett företag som i sin tur har funnits sedan 2005. Tillsammans med Zomna så kan du som kund hitta ett väldigt brett utbud av tryckavlastande bäddmadrasser, ergonomiska kuddar och självklart olika tillbehör som till exempel madrassöverdrag. Zomna är ett företag som bara finns på nätet vilket gör att de kan pressa ner priserna på dina bäddmadrasser. Hos Zomna så betalar du nästan alltid bara hälften av det pris som du hade fått betala för en madrass hos en av deras konkurrenter.

Företaget Zomna och deras grundare, den certifierade massageterapeuten Håkan Norebrink, har en lång erfarenhet inom friskvård och rehabilitering. Håkan Norebrink jobbar dagligen med patienter som lider utav nack- och ryggproblem och för att faktiskt ge dem en bättre sömn så grundade han Zomna. Men bara för att Zomnas produkter är utvecklade för människor med rygg- och nackproblem så betyder inte det att du som inte har dessa problem inte ska kunna ta del utav deras förstklassiga bäddmadrasser och kuddar. På vår hemsida så kan du hitta mer information om de produkter som Zomna erbjuder dig som kund och du kan också läsa mer om deras fördelaktiga garantier och andra erbjudande.